''Life is a camera. Just focus on what's important and capture the good times,develop from negatives, and if things don't work out, just take another shot.''

luni, 27 octombrie 2014

Câştiga o excursie în Franţa cu Toyota Yaris

Iubita mea se plânge că nu am dus-o niciodată în Franţa. Mă tot bate la cap să o duc acolo, dar de unde bani? Noroc cu cei de la Toyota că au un nou concurs, odată cu lansarea noii maşini a anului 2014, Toyota Yaris. Iar dacă sunt norocos pot câştiga o excursie tocmai în Franţa, în Valenciennes.

Aşă că m-am înscris pe site-ul Toyota şi aştept ca maşina Yaris să apară în oraşul meu. Mă înarmez cu un aparat foto şi video, multă răbdare, şi imaginaţie, şi mă pun pe pozat şi filmat. Cum sunt mare amator de poze, pun pariu că o să câştig ceva. N-aţi înţeles nimic?
Ei bine, în perioada 13 octombrie-10 noiembrie înscrie-te la concursul ,,Yaris în oraşul tău''. Poţi fotografia, filma sau chiar testa noul model Yaris într-unul din showroom-urile din Bacău, Baia Mare, Bucureşti, Bistriţa, Brăila, Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Craiova, Focşani, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Suceava, Timişoara, Tg.Mureş.
Încarcă pozele sau filmuleţele tale pe site-ul Toyota şi ai şansa să câştigi o excursie cu masă, cazare şi transport incluse pâna la fabrica unde se construiesc maşinile Yaris, tocmai în Franţa. 
Participanții la concurs vor primi puncte pentru următoarele acțiuni:
  • Dacă încarcă minimum o poză cu tematica de mai sus, participantul și, implicit, orașul său primesc 5 puncte

  • Dacă încarcă minimum un video cu tematica de mai sus, participantul și, implicit, orașul său primesc încă 10 puncte

  • Dacă invită prieteni, (invitație pe e-mail), participantul și, implicit, orașul său primesc 1 punct

  • Dacă prietenii invitați de aceștia devin și ei participanți (își creează cont în site), participantul și, implicit, orașul său primesc 5 puncte pentru fiecare prieten adus în competiție și o șansă dublă la tragerea la sorți (o singură șansă dublă, indiferent de numărul de prieteni confirmați).

Articol scris pentru Super Blog 2014


duminică, 26 octombrie 2014

Cizme pentru iubita mea

Masculul de mine se respectă, nu îi place să meargă la cumpărături, decât târât cu forţa, în lanţuri, legat fedeleş sau forţat de împrejurări. ,,Iubi, dacă mergi cu mine la shopping, te las la fotbal cu băieţii.'' îmi spune iubita mea pe un ton mieros. Pesemne că vrea să îi car eu plasele sau cine ştie, vreo prietenă nu a putut să vină cu ea şi m-a găsit pe mine măgăr de cărat, gândesc eu. Dar oferta e tentantă, aşa că suport vreo 2 ore de shoppingăreală prin mall, de dragul acelor alte 2 ore de alergat şi băut o bere cu masculii mei.Se ştie!!!

Orice relaţie e construită pe compromisuri, faci aia, te las acolo, nu faci aia, nu mai pleci nicăieri. Ce să faci, când iubeşti, suporţi orice.Om fi noi masculi feroce, dar tot femeile sunt şefele noastre! Dar să nu îi spuneţi Iubitei mele că am spus eu asta, că o să şi-o ia în cap!

Dacă săptămâna trecută mergeam în adidaşi, acum văd că vremea a luat-o razna de tot.Iubi meu tot îmi bate apropo că ar vrea nişte cizme noi, că nu îi mai plac cele vechi..De' merită şi ea, ba chiar mai mult. Urăsc mersul în magazine, însă să navighez pe net nu îmi displace,aşa că m-am gândit să îi fac o surpriză.
E practic şi perfect pentru masculul de mine să comand online. Un prieten mi-a recomandat acest site de încălţăminte online, zicea că a luat şi el iubitei lui ,,neşte'' pantofi de acolo. I-am spus că mie îmi trebuie cizme, ghete, nu vreau pantofi,adidaşi, că vine iarna, e nebun, nu vede că în Bucureşti ninge, mâine, poimâine ne dăm şi noi cu sania. Iar el, mi-a spus: ,,Stai, bre , liniştit, au de toate acolo''.

Chiar aşa e, am găsit di toate, ba chiar nişte cizme damă la preţuri foarte bune.


Ce ziceţi, am gusturi bune? Eu zic că Iubitei mele sigur i-ar plăcea aceste cizme Camel

Fain este ca dacă comanzi peste 100ron, transportul e gratuit oriunde în ţară. 

Pe site găsiţi şi ghete damă

Aşa că ams scăpat de un mers prin magazine, am făcut comanda online, fără bătăi de cap, fără plimbăreli aiurea, şi ghiciţi cine primeşte liber la o bere cu băieţii sau şi mai mult?

Black Friday la ceasuri!

Timpul e preţios atunci când eşti mereu pe fugă, mereu în căutarea timpului pierdut şi în încercarea de a câştiga timp şi pentru tine. Stresul cotidian a devenit parcă un element nelipsit din viaţa noastră, iar fuga, un sport naţional. Plecăm dimineaţa la serviciu şi ajungem seara târziu, obosiţi şi stresaţi după o zi de muncă.

Vreau să câştig timp şi pentru mine, aşa că una dintre modalităţile prin care eu mă relaxez e navigatul pe net. Îmi place să navighez prin magazinele online, pentru că sincer nu îmi place să merg prin mall-uri, deoarece urăsc agitaţia. Aşa pot studia pe îndelete diferite oferte, pot alege ce îmi place, fără să fiu stresat de timp, de vânzătoare plictisite, sau înghesuit de oameni nerăbdători. Plus că primeşti totul acasă, fără bătaie de cap, fără să colind prin magazine, iar de cele mai multe ori găsesc produse la super ofertă.

Vreau să caut un ceas pentru mine, dar şi pentru Iubita mea. Se apropie sărbătorile de iarnă şi vreau să prind din timp cele mai bune oferte la ceasuri.

Ştiaţi că între 21 şi 28 noiembrie e Black Friday la ceasuri, pe cel mai tare site de ceasuri, cautceas.ro?




Am aflat de acest site de ceasuri de la un bun prieten care şi-a luat o minunăţie de ceas Casio la un preţ de preţ. 
click aici pentru mai multe detalii

Pentru Iubita mea, aleg un ceas Detomaso, mai exact cel de mai jos, pentru că ştiu sigur că i-ar plăcea un ceas colorat.
click aici pentru mai multe detalii
Vă place ceasul ales pentru Iubita mea, eu zic că e e perfect pentru orice doamnă şi domnişoară? Vreau ca de fiecare dată când va privi ora, să îşi amintească şi de mine.

Profitaţi de oferta Black Friday şi cumpăraţi de pe acum, cel mai frumos şi util cadou pentru persoanele importante din viata voastră. 

vineri, 24 octombrie 2014

Alege asigurarea medicală privată pentru sănătatea ta

Până nu treci printr-o problemă de viaţă şi de moarte, nu apreciezi sănătatea. Nu ne dăm seama de valoarea ei, până nu o pierdem. 

Lucian Blaga surprinde foarte înţelept toate faţetele vârstei oamenilor într-un citat edificator:

 Copilul râde: ,,Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul.'' 
Tânărul cântă: ,,Jocul şi înţelepciunea mea e jocul.'' 
Bătrânul tace: ,,Iubirea şi jocul meu e înţelepciunea.''  

Nevoile şi aşteptările sunt diferite la fiecare vârstă şi etapă din viaţa noastră, dar ceea ce nu a surprins Blaga e faptul că boala loveşte pe oricine, indiferent de vârstă. 

Nu putem aştepta să fim sănătoşi fără a face ceva pentru sănătatea noastră.Consider că o investiţie în sănătate, este o investiţie în viitorul meu şi implicit al copilului meu.

Acum ceva vreme, am aflat de moartea subită a unui copilaş de 5 ani, bolnav de leucemie,vecin cu noi. Îl cunoşteam destul de bine, pentru că şi băiatul meu se juca cu el, fiind de o vârsta amândoi.Ce-i drept în ultima vreme nu îl mai văzusem, şi ulterior am aflat că a murit. 
Astfel de tragedii, te fac să priveşti viaţa prin alţi ochi, de aceea am decis că dacă vreo boală grea va veni prin surprindere, o voi ataca. Vreau să am un copil sănătos, şi dacă Cel de Sus ne va da vreo încercare grea, vreau să fiu pregătit.

M-am documentat temeinic, şi am aflat că cei de la MediHelp International, au o experienţă în vânzări asigurări medicale private, de peste 14 ani, aşa că m-am decis să fac pentru copilul meu o asigurare medicală privată

DE CE ALEG ASIGURAREA MEDICALĂ PRIVATĂ DE LA MEDIHELP INTERNATIONAL?

Motivele de mai jos sunt suficiente?Eu cred că DA!


  • acoperire europeană și / sau internațională
  • acces la spitale publice și clinici private în spațiul european și internațional
  • acoperire integrală a cheltuielilor cu spitalizarea, inclusiv a costurilor intervențiilor chirurgicale
  • acoperire în cazul unor boli grave, precum cancerul (intervenții chirurgicale, spitalizare, tratament în ambulatoriu, medicamente)
  • acoperire servicii de transplant de organe și țesuturi
  • evacuare aeriană
  • acoperirea cheltuielilor în ambulatoriu
  • servicii de urgență și asistență 24/7


Sănătatea n-are preţ, nu contează cât voi plăti lunar pentru această asigurare, cel mai important este faptul că indiferent de orice, copilul meu va fi tratat în orice stat din Europa şi din lume, la cele mai înalte standarde, cu seriozitate şi implicare.Să nu uităm de condiţiile din sistemul sanitar din România, unde oameni nevinovaţi mor zilnic din cauza unui sistem bolnav, incapabil să ofere servicii de calitate. Sunt prea puţini doctori în ţara noastră ca să îşi fac datoria aşa cum trebuie, aşa că aleg planul de asigurare MediHelp Superior Plan pentru că este un plan de asigurare internaţional, astfel ai garanţia de servicii medicale gratuite oriunde în lume.



Articolul participă la Super Blog 2014

miercuri, 22 octombrie 2014

Apa, săpunul şi prosopul de hârtie-prietenii sănătăţii


M-am gândit că dacă tot am sărbătorit ZIUA MONDIALĂ A SPĂLATULUI PE MÂINI, pe data de 15 octombrie, să vin cu un articol pe tema sănătăţii şi igienii personale.

1. APA, SĂPUNUL ŞI PROSOPUL


Motto: 
,,Cu săpun mă spăl
Şi cu apă rece
Ne-ndurat,clăbucul
Printre gene trece.''
(poezie pentru copii)


Se spune că am fi codaşii consumului de săpun la nivel european. Nu ştiu cât de adevărat este, însă apa cu săpunul sunt cele mai importante elemente pentru sănătatea noastră.Ni se spune încă de mici, de la grădiniţă să ne spălăm zilnic pe mâini cu apă şi săpun. 
Ştiaţi că spălarea mâinilor cu apă şi săpun disturge germenii şi bacteriile cu care intrăm în contact zilnic? Sigur că ştiaţi.Normal că ştiaţi :)

 Un obicei sănătos se învaţă încă de mici, aşa că e important să îi învăţăm pe copiii noştri despre importanţa igienei personale. Spălatul pe mâini cu apă şi săpun ne protejează de boli ca: hepatita A, meningită, gripă sau răceală.
 Până aici, toate bune şi frumoase, dar poate nu ştiaţi că este la fel de important să folosim un prosop de hârtie după ce ne spălăm pe mâini. 

De ce prosoape de hârtie şi nu prosoape textile?


Prosoapele de hârtie sunt igienice şi de unică folosinţă, astfel suntem siguri că nimeni nu a mai atins acel prosop înaintea noastră. Microbilor le face umiditatea, aşa că dacă nu ne ştergem pe mâini imediat după spălare cu un prosop de hârtie riscăm să fim în continuare plini de bacterii.

Se pare că poezia de mai jos e deja învechită şi non-igienică, aşa-i?
,,Albe şi curate
Lângă spălător
Câteva prosoape
Flutură uşor''


2. USCĂTOARELE DE MÂINI VERSUS PROSOPUL DE HÂRTIE


E o încântare să foloseşti un uscător de mâini atunci când mergi la o toaletă publică. Dar oare, ştim la ce riscuri ne expunem folosind un asemenea aparat? Cercetătorii de la Institulul Pasteur şi Universitatea Westminster au ajuns la concluzia că uscătoarele de mâini sunt o adevărată sursă de infecţie.

PRO!!!! PROSOP DE HÂRTIE

-prosopul de hârtie este igienic, nu a mai fost folosit  înainte.
-prosopul de hârtie usucă mâinile în aproximativ 15 secunde.

CONTRA!!!USCĂTOR DE MÂINI                                                           

-Uscătoarele cu aer cald depozitează şi răspândesc microbii şi bacteriile la fiecare utilizare a aparatului.
-un uscător usucă mâinile în 45 de secunde, timp berechet pentru bacterii să ajungă pe mâini.  
-aerul cald nu este blând cu epiderma.         

Decât să folosiţi uscătoarele de mâini într-o toaletă publică, mai bine folosiţi prosoape pliate. Nu aţi vrea să luaţi germenii de la nu ştiu câte persoane care au folosit acel aparat. În cazul în care în toaleta respectivă nu sunt prosoape pliate, e mult mai igienic să vă ştergeţi pe mâini cu hârtie igienică. 

NU UITAŢI !!!Orice hârtie de unică folosinţă este mult mai igienică decât orice prosop textil sau uscător de mâini.
Puteţi găsi aici mulţi producători hârtie igienică

Spălatul pe mâini şi utilizarea prosoapelor de hârtie în defavoarea celor textile poate preveni apariţia unor boli infecţioase. Cu un gest simplu, vă protejaţi sănătatea şi familia!

Articol scris pentru SuperBlog 2014

marți, 21 octombrie 2014

Haideţi în parcul de aventură Straja!!

Masculul de mine nu a fost niciodată într-un parc de aventură. Ca orice mascul care se respectă, pofta de adrenalină arde latent în mine. Încă din perioada Paleolitică, omul peşterii se lua la trântă cu urşii şi alte patrupede, aşa că aceste instincte primordiale s-au moştenit şi la bărbatul modern.

Chemarea spre adrenalină se trage de atunci, din peşterile obscure ale Epocii de piatră. Omul peşterii se căţara prin copaci, pe stânci în căutare de plante sau pentru a impresiona o femeie, se lua la trântă cu animalele, fără să îi fie teamă de nimic.Poate, de aceea oamenii trăiau atât de mult, pentru că trăiau liber şi frumos.

Am şi eu o mare dorinţă să ajung în parcul de aventura Straja care nu este foarte departe de mine. Am fost acolo acum câţiva ani şi m-a încântat zona foarte mult. Pentru necunoscători, Straja e o staţiune montană din munţii Retezat, din judeţul Hunedoara, aproape de Lupeni. Cazarea e acceptabilă ca preţ, în zonă sunt două pârtii de ski,aşa că vă puteţi bucura de un aer curat de munte,dar şi de mişcare.

Mai nou, s-a deschis în Straja şi acest parc de aventură, unde surprizele te aşteaptă la tot pasul. Nu am fost niciodată într-un astfel de parc, dar pun pariu că au ceva unde te poţi căţăra, şi mai ales, cu siguranţă au şi tyroliană. Datul cu tyroliana ar satisface toate instinctele moştenite de le omul peşterii :).Cred că ar fi o senzaţie care ţi-ar tăia respiraţia şi ai simţi cum toată lumea e a ta şi că poţi face orice. 

Un astfel de parc te încarcă cu energie şi poftă de viaţă, e ca o gură de aer proaspăt după atâta stres permanent la serviciu, aglomeraţia din oraş şi problemele cotidiene.



Ştiu că atunci când am fost în Straja, am stat la Vilă Alpin, şi dând un click pe net, am văzut că parcul de aventură e la o aruncătură de băţ de vilă.Am fost foarte mulţumit de serviciile de aici, şi de toată atmosfera creată, aşa că dacă vreţi un week-end frumos, mergeţi la Straja şi la Vila Alpin.

Articol scris pentru Super Blog 2014

sâmbătă, 18 octombrie 2014

Sunt Fan Brânză

Masculul de mine mănâncă mult, ce-i drept. Sunt un Leu veritabil, care se hrăneşte exclusiv cu cărniţă.Ştiţi vorba aceea, leguma mea preferată e carnea. Fiind mereu pe fugă, iar serviciul este destul de obositor, am nevoie de multe calorii ca să pot rezista pâna seara, când ajung acasă şi rad tot de prin frigider.

Recunosc, că nu pot mânca dimineaţa, de aceea, am ajuns să fiu FAN sendvişuri, la muncă. Îmi iau un singur sendviş şi este suficient.Carnea nu se poate mânca pur şi simplu singură, aşa că Iubita mea a adus acasă, crema de brânză Delaco.
M-am îndrăgostit la propriu de ea, aşa că o folosesc în fiecare sendviş.

Iată sendvişul meu:

Dau o jumătate de pâine pe din două. Aşez primul strat, cremă de brânză Delaco, apoi pun 4 felii de salam, câteodată pun un piept de pui, şunculiţă, le tot combin. Mai adaug, iar un strat de cremă şi gata-i sendvişul. Nu e prea complicat, profilul meu de sendviş Lover!!!Crema dă o savoare nemaipomenită sendvişului, iam, iam să tot mănânci!!!

Am făcut următorul test de imaginaţie, şi iată cum ar arătă următoarele profiluri de SENDVIŞ :)




1. PROFILULUL DE SENDVIŞ AL BIANCĂI DRĂGUŞANU

-O felie milimetric de subţire de pâine neagră
-Cremă Delaco

Se bagă cuţitul în crema de brânză, se şterge uşor, şi doar după aceea, se unge felia de pâine.

Profil cât să nu mori de foame!

2.PROFILUL DE SENDVIŞ AL LUI HORIA BRENCIU

-o pâine întreagă
-o jumătate de salam de Sala Palatului, pardon de Sibiu
- arde-i una, pardon ardei
-o cutie de brânză Delaco

Sendvişul se va consuma în timpul concertului, la Sala Palatului.

3.PROFIL DE SENDVIŞ DE MANELIST

-o pâine, două, trei....fără număr
-cutii de brânză Delaco..fără număr se ştie, se ştie, ştie, ştieee
-1 purcel de Lapte
-cotlete de porc cât cuprinde
-mici fără număr....


Se va consuma înainte de nunţi, botezuri, sau alte paranghelii.Sugestie!!!Se poate face şi o melodie sau două, fără număr pe tema asta: 

,,Of, sendvişu' meu
Of, colesterolu' meu
Of, degeaba cânt
Nimeni nu m-ascultă, zău!!!''

sau

,,Aş da zile de la mine
Să mănânc
brânză pe pâine''

Dacă eşti FAN BRÂNZĂ, nu contează cum mănâncă alţii sendvişul, important este primul strat, CREMĂ DE BRÂNZĂ, apoi poţi pune ce vrei!!


-Articol scris pentru SuperBlog 2014-

joi, 16 octombrie 2014

Televizorul prinde culoare

A fost odată ca niciodată o ţară în culorile alb şi negru.
Totul era negru şi alb, un val de tristeţe se abătuse parcă deasupra întregului ţinut. Iarba era neagră, soarele era un alb pal, apa era neagră, florile copacilor erau şi ele negre. O vrăjitoare  rănită în dragoste blestemase locul acela, aşa că toate culorile dispăruseră din acel ţinut.Oamenii erau trişti, li se părea că trăiesc un vis urât care nu se mai termină. Unde era albastrul de altădată al cerului, verdele crud al ierbii, galbenul cald al soarelui? Ce trist era tot ţinututul îmbrăcat în straie ponosite!
Aşa trecură ani buni, până când într-o zi de primăvară, vrăjitoarea noastră  întâlnii cu un vrăjitor. Chipeş, înalt, vrăjitoarea noastră se îndrăgosti pe loc. Vrăjitorul nostru îi aduse în dar o cutie magică, numită televizor.
*la acest televizor,transportul este gratuit. şi aveţi şi 2 ani garanţie

Vrăjitoarea rămase uimită de culorile care ieşeau din el...de claritatea imaginilor, ai fi zis că tot ce vedea în televizor era real. 

Cutia magică îi luă parcă vălul de pe ochi şi privind în jurul ei îşi dădu seama că nu mai vedea alb-negru. Uitase cât de mult îi lipsiseră culorile, parcă trecuse o veşnicie de când ochii ei nu mai fuseseră fermecaţi de frumuseţea culorilor. Dar, vai vrăjitorul o fermecă şi mai mult cu ochii lui albaştri.

Comandară multe televizoare căci pe marketonline.ro erau şi mai multe oferte avantajoase la televizoarele Led. Ce bucurie pe toţi oamenii din ţinutul fermecat să vadă acele minunăţii de televizoare! Iar datorită magiei vrăjitorului şi a cutiei minunate, acum puteau privi totul în culori.Bucuria luase locul tristeţii, cerul era albastru, soarele era galben din nou, ce îşi puteau dori mai mult?  Iar de la acest magazin online îşi puteau comanda nenumărate minunăţii, care să le umple casa de culoare şi fericire.

Dragostea e scânteia care aprinde culoarea acolo unde e doar alb şi negru. E nevoie doar de o singură privire, ca sufletele să fie invadate de bucuria curcubeului.

*Articol scris pentru SuperBlog 2014


marți, 14 octombrie 2014

Femeile şi epilarea

Cum ar fi fost lumea dacă nu s-ar fi inventat epilarea? 

Hmmm, dacă nu s-ar fi inventat epilarea, cu siguranţă Iubita mea ar fi inventat-o pentru ca nu suportă să se ştie păroasă. Face ea ce face prin baie şi iese de acolo impecabilă, numai bună de giugulit şi iubit. De aceea, o şi iubesc atât de mult pentru că are grijă de corpul ei şi e mereu frumoasă şi aranjată.

Oare le-am mai fi iubit dacă ar fi apărut în halul acesta în pat, indiferent ce lenjerie sexy ar fi avut?
sursa: guzgan.ro
                                                           
Eu, cu siguranţă, aş fi trimis-o înapoi în baie, să îşi taie părul cu foarfeca, cu maşina de tuns iarba, cu orice, doar să o văd sexi şi FĂRĂ PĂR!!!!.O femeie în viziunea mea e o femeie epilată, cel puţin pe picioare şi la subraţe, o femeie care miroase discret a parfum, o femeie îngrijită.

Dacă nu vreţi să arătaţi ca domnişoara de mai sus, sunt destule soluţii chiar şi de epilare definitivă.Nu, doar femeile fac eforturi supra omeneşti de a suporta epilarea cu ceara, cu aparatul electric, sunt şi bărbaţi care se epilează. Eu nu mă număr printre ei, mama natură m-a înzestrat cu puţin păr pe piept şi în alte zone, aşă că pentru cei sau cele care vor să scape definitiv de părul nedorit de pe picioare, zona inghinală sau alte zone, le recomandat acest epilator . Dizpozitivul foloseşte lumina care pătrunde în interiorul firului de păr sub formă de căldură şi astfel duce la încetinirea procesului de creştere al părului. Aparatul de epilat este recomandat de medici şi este folosit de mulţi oameni care s-au săturat să utilizeze vechile ,,torturi'' de epilat.


Cu prima ocazie, o să-i cumpăr Iubitei mele un astfel de aparat, deoarece îl merită din plin.Ştiu cât de mult se chinuie cu aparatul electric, eu, personal nu mi-aş epila niciun fir de păr cu acel epilator care smulge la propriu firele de păr. 
De aceea, jos pălăria, în faţa femeilor! Pe lângă faptul că ne poartă copiii şi suportă dureri inimaginabile la naştere, mai suportă şi epilatul, doar pentru a fi mereu frumoase şi îngrijite.

sâmbătă, 11 octombrie 2014

Ştampila mea e Dragoste

Îşi ridică privirea încordat, sorbi din cafeaua care deja se răcise, îşi îndreptă spatele, lăsă ştampila pe birou şi căzu pe gânduri. Se gândea că mai sunt 3 ore până termină programul şi el mai avea atâtea acte de verificat şi ştampilat. Acasă îl aşteptau două suflete fără de care el nu îşi imagina viaţa: soţia şi fetiţa lui. Fetele lu' Tata!

O cunoscuse pe Luiza acum 4 ani, după un an de zile se căsătoriseră, după alte 9 luni venise pe lume, prinţesita familiei: Sofia. Se simţea un om împlinit, un om cu o familie minunată, un serviciu stabil, şi o soţie care îl iubea. Nu îi mai lipsea nimic.

Tresări din visare, la auzul primirii unui mail. Era de la Colop.Primise noule noutăţi, aşa că deschise filmuleţul despre noul Printer G7. Poveştile din filmuleţ erau şi poveştile lui într-o oarecare măsură, pentru că toate fremătau a viaţă. Se uită la vechea lui ştampilă.Era tot de la Colop, colaborase ani de zile cu ei, şi era amulţumit de serviciile lor.
Acum cei de la Colop îl întrebau care e povestea ştampilei lui? Întrebarea era simplă, dar răspunsurile lui atât de complexe. 
Ştampila lui ar fi poveşti de DOR...Dorul de soţia şi fiica lui.
Ar fi povestit de lungile ore de serviciu, de stres, de incertitudini, de hotărâri.
Ar fi povestit de Iubire...iubirea pe care o simţea pentru soţia şi fiica lui.
Ar fi povestit de vacanţele lor la mare, la munte.
Ar fi povestit de năzbâtiile Sofiei.

Ştampila lui ar fi povestit atâtea şi atâtea lucruri, doar să aibă glas. Se hotărâ, când se va lansa noua ştampilă de la Colop, va personaliza fereastra ImageCard cu o fotografie a familiei lui: El, Ea şi Sofia. Pentru că ştampila lui mustea a dragoste infinită, a devotament, ştampila lui era DRAGOSTE.

Articolul participă la SUPERBLOG 2014


miercuri, 8 octombrie 2014

Maşină pentru Iubita mea

,,Iubi, hai ne asigurăm din spate, semnalizăm, băgăm a-ntâia  şi parcăm.''
-Nu, stai că nu am loc aici, mai mergem puţin.
-Iubi, ai loc să parchezi două maşini AICI.
-Adică, ce eu nu ştiu să conduc? Ia mai termină cu teoria că m-am săturat să îmi tot faci observaţie. Bine că eşti tu mare şofer.
-Bine, draga mea, parcheaz-o unde vrei tu, chiar şi la trei blocuri distanţă.Mersul pe jos face piciorul frumos.
-Mai faci şi pe deşteptul.Vezi poate te dau eu jos, acum!!!''


Ei, dragi mei bărbaţi blogări, discuţia aceasta o avem de fiecare dată când conduce Iubita mea. Nu că ar fi o şoferiţă nepricepută, dar la parcări e VARZĂ!!! Nu se pricepe absolut deloc, în rest e foarte atentă şi prudentă. Cred că femeile nu au viziune în spaţiu ca noi bărbaţii, de aceea parcările sunt ca nişte ecuaţii exponenţiale pentru ele. Maşina pe care o avem e şi foarte bărbătească, aşa că o înţeleg de ce îi este  atât de greu să parcheze maşina.

Ştiu că Iubita mea mereu îmi spune că şi-ar dori o maşină mai mică, sport, pe care s-o manevreze mai uşor, aşa că am găsit maşina perfectă pentru ea. De fapt, cred că această maşină e perfectă pentru orice femeie care se respectă.

Ştiu că îi place roşul, aşa că această maşină sigur e pe placul ei.


Cu siguranţă, Iubita mea se va descurca mai bine la parcări cu maşina Toyota Aygo, pentru că este special construită pentru o domnişoară cochetă, puternică, plină de curaj şi dinamism. Maşina poate fi personalizată în funcţie de fantezia fiecăruia, se poate schimba culoarea grilei în X, se pot pune stickere, sau alte opţiuni pentru o femeie specială. 

Cu o astfel de maşină, Iubita mea va ieşi în evidenţă, se va distra mergând prin oraş pe unde vrea ea, şi ceea ce e şi foarte important e că maşina consumă foarte puţin aşă ca are liber la distracţie!!!!

ARTICOLUL PARTICIPĂ LA SUPERBLOG 2014





joi, 2 octombrie 2014

Masculii feroce şi îngriirea personală

Masculii feroce din epoca de piatră nu invitau femeile în oraş, ca să îşi arate supremaţia, le luau de păr, le târau până în peştera lor, eventual le mai dădeau şi două capace, şi toată lumea era fericită. Mai vânau ceva, le aduceau femeilor acasă de-ale gurii,  vreo blană de mamut ca să îşi facă haine de blană, viaţa era mult mai simplă atunci. Cam aşa cucereau bărbaţii femeile, acum multe milioane de ani şi iată că lumea e atât de diferită de la secol la secol.....
Oare ne-am schimbat, noi, sau lumea în care trăim ne-a schimbat pe noi?

Parcă era mai simplu înainte, acum ritualurile de vânătoare feminină s-au schimbat drastic....Nu mai mulţumeşti femeia cu o floare, nu, nu, ea visează maşini, euro, cai verzi  pe pereţi.Trebuie să fii atent ce spui, ce gândeşti, multe femei sunt pe interes.Dar, vai şi noi, bărbaţii ce faimă de Don Juani avem!!!

Revenind la cuceriri..Pot să vă spun că nu a fost atât de greu să o cuceresc pe Iubita mea, dar până să îi iau minţile definitiv..a trebuit să lucrez, iată câţiva ...

Paşi de vânat o femeie:

1. Igiena corporală IMPECABILĂ. Nu te poţi duce la întâlnire duhnind a transpiraţie sau a prea mult parfum.Noroc cu produsele de la Gerovital H3 men  care au un parfum discret, şi nu a trebuit să folosesc prea mult parfum.Bărbaţii transpiră mai mult ca femeile, aşa că trebuie să folosiţi, dragi vânători, produse special create pentru bărbaţi.

2. Florile plus ciocolată nu sunt învechite, din contră, chiar dacă ea va strâmba poate din nas, şi va face pe indiferenta, cu florile şi ciocolata nu dai greş niciodată.O vei atinge un pic la corason.

3. Mergeţi la o cină, la un restaurant frumos...femeile adoră să le scoateţi la masă.

4. Îmbrăcaţi-vă casual, şi FĂRĂ ADIDAŞI ŞI TRENING....O femeie nu se va îmbrăca niciodată în trening la întâlnire.

5.Nu o lăsaţi să plătească masa, dovediţi că sunteţi un mascul feroce care îşi permite luxul de a o scoate în oraş.Astfel îi veţi da semnale că sunteţi capabil să întreţineţi o familie, iar femeile ştiţi că gândesc în perspectivă.

6. Nu fiţi monoton...femeile iubesc surprizele, aşa că invitaţi-le la film, la o plimbare în parc, la munte,etc.DIVERSIFICARE!!!

Eu am cucerit-o pe Iubita mea, după spusele ei prin week-endul pe care l-am petrecut împreună într-un loc superb.NU ŞTIU cine pe cine a cucerit mai mult, cert este că şi eu după acel week-end mi-am dat seama că nu mai pot trăi fără ea. 

Noi, bărbaţii suntem vânători iscusiţi de când ne ştim, înainte vânam animale pentru a ne hrăni familia, acum vânăm femei pentru a încerca să atingem perfecţiunea, iubirea. O armă principală în vânătoare este îngrijirea personală, produsele de la Gerovital H3 men, m-au ajutat să mă simt stăpân pe situaţie, indiferent de emoţiile pe care le-am avut cu Iubi meu, am ştiut că dacă voi transpira, cel puţin nu voi mirosi urât. 

Intraţi şi voi pe Facebook Farmec, ei caută adevăraţii vânători!!!

ARTICOL SCRIS PENTRU SUPERBLOG 2014