''Life is a camera. Just focus on what's important and capture the good times,develop from negatives, and if things don't work out, just take another shot.''

vineri, 7 noiembrie 2014

Haine online de pe Zonia.ro

Nu am înţeles niciodată pasiunea nebună a femeilor pentru fashion. Iubita mea are nenumărate haine, zeci de perechi de încălţări, o groază de genţi, şi o aud mereu în fiecare dimineaţa: ,,Vai, n-am cu ce să mă îmbrac!''

La noi, bărbaţii e mai simplu, iei un tricou, arunci pe tine o pereche de blugi, pac, pac, adidaşii şi gata.
La femei, e un adevărat ritual neînţeles de partea masculină. Cerceii trebuie să se asorteze cu geanta, şi cu pantofii, neapărat geanta trebuie să fie în aceeaşi culoare cu pantofii, urmează accesoriile care şi ele sunt asortate după nu ştiu ce criterii, ah, mă doare capul. Când trebuie să ieşim în oraş e cel mai rău, până nu stă vreo 3 ore în faţa oglinzii, Iubita mea nu se simte bine.

joi, 6 noiembrie 2014

Dependent de net, caut vindecare

Mă trezisem într-o dimineaţă de sâmbătă cu mult chef de trândăveală şi de navigat pe net. Ce poţi face într-o zi de week-end decât să tai frunze la câini sau să tragi mâţa de coadă?
Îmi făcusem cafeaua, iubita mea era pe la cumpărături, mă înarmasem cu mult timp de navigat pe net, dar ce să vezi net-ul nu mai pornea!!?

miercuri, 5 noiembrie 2014

Frumuseţe la superlativ cu Gerovital H3

Iubita mea e mereu preocupată de îngrijirea ei personală. Are un adevărat arsenal de creme, cremuşoare, loţiuni, rujuleţe, şi alte prostioare, de nu le mai ştiu pe nume.

-Iubita mea, de ce ai nevoie de atâtea lucruri ? o întreb eu într-o zi.
-Iubi, nimic nu ştii, ca să fiu frumoasă.
-Dar tu eşti frumoasă, oricum.
-Ei, zici tu aşa, dar fără ele sunt moartă.

marți, 4 noiembrie 2014

Totul pentru bebeluşul tău de la babytrend.ro

Venirea unui copil în orice familie este un motiv de bucurie.Vorbesc acum de familiile normale în care un copil este dorit, ba chiar aşteptat de toată familia cu entuziasm şi nerăbdare.
Vrem să le asigurăm totul copiilor noştri: de la dragoste, mâncare, jucării, până la haine, vrem să îi ocrotim şi să le dăruim tot ceea ce noi nu am avut parte.
Pregătirile pentru venirea unui copil sunt nenumărate, avem nevoie de pătuţ, de cărucior, de scaun de masă, de balansoar, de câte şi mai câte, iar părinţii vor tot ceea e mai bun pentru copilul lor.

Cum alegem un pătuţ pentru bebe?
În alegerea pătuţului ideal, trebuie să ţineţi cont de următoarele lucruri:

luni, 3 noiembrie 2014

Dragostea începe cu un parfum

Dragostea începe cu un sărut. Aşa spune o vorbă unor oameni poate cu mai multă minte decât mine.
La mine, dragostea a început altfel, cu un parfum.
Îmi amintesc şi acum ziua în care am cunoscut-o, de parcă ar fi fost ieri. Era o zi de vară, perfectă pentru o ieşire la o terasă. Ne dădusem întâlnire undeva în jurul orei 6 după-masă. Vorbisem cu ea pe feisboc, ba chiar şi la telefon, îmi trimisese o poză de-a ei, îi trimisesem şi eu o poză, dar personal nu ne cunoscusem încă.Avea o voce caldă, misterioasă la telefon, şi acesta era încă un motiv pentru care îmi doream să o cunosc.

Şi iată .. clipa cea mare sosise, ea apăruse în faţa mea, ca o zeiţă, blondă, mignonă, frumoasă, îmbrăcată într-o rochie scurtă, dar decentă, într-o combinaţie de roz cu negru care îi stătea foarte bine. Poate m-am îndrăgostit de ochii ei superbi albaştrii, poate de zâmbetul ei, dar cu siguranţă aroma trupului ei m-a făcut să mă îndrăgostesc până peste cap de această femeie.