''Life is a camera. Just focus on what's important and capture the good times,develop from negatives, and if things don't work out, just take another shot.''

joi, 6 noiembrie 2014

Dependent de net, caut vindecare

Mă trezisem într-o dimineaţă de sâmbătă cu mult chef de trândăveală şi de navigat pe net. Ce poţi face într-o zi de week-end decât să tai frunze la câini sau să tragi mâţa de coadă?
Îmi făcusem cafeaua, iubita mea era pe la cumpărături, mă înarmasem cu mult timp de navigat pe net, dar ce să vezi net-ul nu mai pornea!!?

Dă-i şi sună prietenii, iubita, mama, tata, aoleu ce mă fac, nu mai merge netul. Uite aşa a trecut o oră, timp în care am crezut că înnebunesc, mă şi vedeam izolat de lume vreo săptămână, fără posibilitate de vedea ce au mai postat prietenii mei pe facebook, fără să mai dau like-uri, fără să mai joc jocuri de adolescenţi pe net. Am încercat să fac mătănii, să implor Divinitatea să meargă, am stresat-o pe Iubita mea să sune la compania de net, mi-am stresat prietenii...dar nu mergea şi cu asta basta.
M-am gândit că o fi posedat, că trebuie să chem preotul să-mi exorcizeze calculatorul, în speranţa că aşa va porni calculatorul.

Într-un final am renunţat, pentru că am sunat la compania de net, şi mi-au spus că în cel mai scurt timp vor remedia problema, că e o defecţiune de la ei. Problemă pe care au remediat-o într-un târziu, seara. Până atunci am stat într-o stare de letargie totală, de zici că eram un drogat care nu îşi luase drogul.

Şi uite aşa mi-am dat seama că sunt posedat de calculator, că nu aş putea trăi fără net, şi că pentru boala mea nu e leac, eventual vreo exorcizare de vreo lună, fără net.

Dar nici pomeneală să dau eu internetul pentru nimic în lume, mai ales că am tot ce vreau, shopping online, jocuri, facebook, ce mai ,lumea mea e la picioare. Parcă aş fi Suleyman al internauţilor. Recent, am dat peste un site foarte bun cu tot ce vrei şi ce nu vrei legat de it, un magazin online de unde vreau să îmi iau un router, căci ce-l vechi a clacat şi el, în mod 
misterios. Pesemne, a fost posedat!!!

CUM AR FI VIAŢA VOASTRĂ FĂRĂ INTERNET?
Articol scris pentru Superblog 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu