''Life is a camera. Just focus on what's important and capture the good times,develop from negatives, and if things don't work out, just take another shot.''

marți, 9 iunie 2015

Costume de baie pentru bazin

Cum vara a venit, iar eu voi intra curând în concediu, mi-am propus să fac acele lucruri care îmi fac plăcere și de care nu am avut timp.
Mi-am propus să citesc mai mult.
Vreau să petrec mai mult timp în natură, să mă plimb, poate chiar să merg la mare.
Vreau să înot.
Înotul este unul dintre sporturile mele preferate, poate pentru că iubesc apa, și mă simt în apa ca un pește în elementul său. Am învățat să înot în liceu, și de atunci când am ocazia înot cu plăcere.

La bazin, nu te poți duce oricum, așa că am găsit câteva costume de bazin destul de frumoase și accesibile ca preț.


Costum de bazin Roxana este prima alegere căci îmi place culoarea.Ce poate fi mai dinamic decât roșul?Cu siguranță,voi arăta senzațional la bazin într-un costum atât de chic.Dacă preferați alte variante de culori, aveți de unde alege.

Mi-a plăcut mult și acest costum de baie Aquarilla, combinația de culori mi s-ar potrivi cu siguranță. Bretele sunt late, slipul clasic, și în plus partea frontală este prevăzută cu dublură. Îl găsiți și pe alte variante de culori.

ÎN PLUS, Dcă vă creați cont pe site, primiți o reducere de 5%.Pe costume-baie.ro găsiți costumul ideal pentru zile de vară toride.Livrarea produselor se face în aproximativ 2 zile, în funcție de disponibilitatea produselor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu