''Life is a camera. Just focus on what's important and capture the good times,develop from negatives, and if things don't work out, just take another shot.''

vineri, 7 noiembrie 2014

Haine online de pe Zonia.ro

Nu am înţeles niciodată pasiunea nebună a femeilor pentru fashion. Iubita mea are nenumărate haine, zeci de perechi de încălţări, o groază de genţi, şi o aud mereu în fiecare dimineaţa: ,,Vai, n-am cu ce să mă îmbrac!''

La noi, bărbaţii e mai simplu, iei un tricou, arunci pe tine o pereche de blugi, pac, pac, adidaşii şi gata.
La femei, e un adevărat ritual neînţeles de partea masculină. Cerceii trebuie să se asorteze cu geanta, şi cu pantofii, neapărat geanta trebuie să fie în aceeaşi culoare cu pantofii, urmează accesoriile care şi ele sunt asortate după nu ştiu ce criterii, ah, mă doare capul. Când trebuie să ieşim în oraş e cel mai rău, până nu stă vreo 3 ore în faţa oglinzii, Iubita mea nu se simte bine.

Urmează să mergem la o nuntă şi îmi spune Iubita mea, că nu are rochie.
,,Na, ce facem acum, nu mai mergem, şi gata, îi spun eu.''
,,Mâine mergi cu mine în mall, să îmi iau rochie, îmi răspunde ea răstit.''

Când aud de mers în magazine, o iau razna, şi fac tot posibilul să evit mersul cu Iubita mea la shopping, nu de alta, dar pur şi simplu nu îmi place. Ca să scap, am căutat pe net rochii de seară şi pac îmi pare site-ul de mai jos, zonia.ro

Bun, mă uit cu atenţie, şi văd că găsesc tot ce vreau aici. Nu mă pricep eu aşa bine, la rochii, dar cred că cea de jos, ar prinde-o foarte bine pe Iubita mea.


Îi arăt şi Iubitei mele site-ul şi e super încântată, şi-a ales deja rochia de seară pe care o va purta la nuntă, eu am scăpat de un mers în mall, Iubita mea e fericită, ba chiar şi eu, că ne vine rochia acasă, şi la un preţ chiar bun.

Bineînţeles că nu putea rezista şi a comandat şi un poncho albastru.Zice ea că e chic şi ieftin. 

Aşa o fi, ce să le facem, femeile sunt înnebunite după haine.

2 comentarii:

 1. Buna,

  Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printer participantii la concursul nostru.

  In data de 10 decembrie vom da startul pentru publicarea de articole, asa ca nu mai este mult timp in care sa te poti inscrie la concurs.

  Pentru ati putea creea cont, trebuie sa intri pe www.bloghub.ro , platforma dezvoltata de noi pentru a putea organiza concursuri pentru bloggeri cat mai corect si cu o jurizare cat mai transparenta.

  Te asteptam sa te inscrii !

  Multumim !

  Bitu Mihai,
  SEO - Mediapress Advertising

  RăspundețiȘtergere