''Life is a camera. Just focus on what's important and capture the good times,develop from negatives, and if things don't work out, just take another shot.''

marți, 4 noiembrie 2014

Totul pentru bebeluşul tău de la babytrend.ro

Venirea unui copil în orice familie este un motiv de bucurie.Vorbesc acum de familiile normale în care un copil este dorit, ba chiar aşteptat de toată familia cu entuziasm şi nerăbdare.
Vrem să le asigurăm totul copiilor noştri: de la dragoste, mâncare, jucării, până la haine, vrem să îi ocrotim şi să le dăruim tot ceea ce noi nu am avut parte.
Pregătirile pentru venirea unui copil sunt nenumărate, avem nevoie de pătuţ, de cărucior, de scaun de masă, de balansoar, de câte şi mai câte, iar părinţii vor tot ceea e mai bun pentru copilul lor.

Cum alegem un pătuţ pentru bebe?
În alegerea pătuţului ideal, trebuie să ţineţi cont de următoarele lucruri:

1.Confortul bebeluşului- salteaua trebuie să fie adaptată pentru copii, iar apărătoarele laterale să nu aibă corzi sau părţi care se pot detaşa.
2.Siguranţa bebeluşului- pătuţul trebuie să aibă margini rotunjite şi netede.Gratiile patului trebuie să fie solide, la fel şi toată structura acestuia.Dacă nu e solid, copilul riscă sa cadă cu tot cu pat, în perioada când nu va mai sta liniştit în pătuţ.

Noi am ales un pătuţ de lemn cu salteaua inclusă, are marginile rotungite, grătarul este solid şi reglat pe trei trepte de înîlţime în funcţie de vârsta copilului. Barele sunt detaşabile, copilul va ieşi din pat, nu vă sări peste bare evitând astfel riscul accidentelor.

Timpul trece repede atunci când ai copii, aşa că nu ştii niciodată când bebeluşul tău va face primii paşi, şi vei avea nevoie de un premergător.Ce ziceţi de cel de mai jos? Are un preţ bun, formă ergonomică, evitând astfel accidentările, se poate regla în funcţie de înălţimea copilului, şi are tot felul de sunete şi culori care îl vor atrage pe bebe.

E clar când ai un bebe în casă ai nevoie mereu de câte ceva, dar trebuie să fii şi în trend cu toate schimbările, aşa că eu m-am abonat la newsletter că să fii mereu în ton cu noutăţile, mai ales că sunt multe reduceri de la Babytrend.ro de Black Friday.
.

Un comentariu: