''Life is a camera. Just focus on what's important and capture the good times,develop from negatives, and if things don't work out, just take another shot.''

marți, 28 iulie 2015

Slipi pentru bărbați la prețuri accesibile

Iubitul meu îmi spunea zilele trecute că trebuie să își cumpere o pereche de slipi sau de bermude, pentru plajă. Ideea este că nici nu are timp să meargă la cumpărături așa că singura variantă plauzibilă râmâne shoppingul online. Vara este lungă așa că are nevoie de o nouă pereche de slipi, pentru că și el și eu iubim apa și mersul la plajă.Ce poate fi mai frumos decât o bălăceală în picină pe aceste călduri insuportabile?

Nici nu știam unde să găsesc slipi bărbătești, așa că am dat un search pe net, desigur goagle știe tot așa că am găsit ceea ce căutam pe costume-baie.ro.Este un site unde găsești cam tot ce vrei în materie de lenjerie intimă. Unii bărbați preferă bermudele la bazin sau plajă, dar Iubitul meu preferă slipi.Zice el că sunt mai confortabili și practici.Dacă zice el așa o fi.

Prima alegere pentru Iubitul meu sunt acesti slipi David 2 care îmi plac mult, mai ales prin combinația de albastru și negru. Mi se par foarte potriviți pentru Iubitul meu.Sunt și la un preț foarte bun,doar 61,36 ron.

Mi-au plăcut și acești slipi, sunt simpli, culorile sunt de vară, sunt practici și cred că foarte confortabili. Vouă vă plac? Prețul este foarte bun și el, așa că merită să comandați.


Rămâne ca Iubitul meu să se hotărească ce tip de slipi își alege. Dacă vă creați cont pe site, primiți o reducere de 5%  la toate produsele. Pe site găsiți multe variante de costume de baie atât pentru femei,car și pentru bărbați, aveți de unde alege.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu