''Life is a camera. Just focus on what's important and capture the good times,develop from negatives, and if things don't work out, just take another shot.''

sâmbătă, 11 octombrie 2014

Ştampila mea e Dragoste

Îşi ridică privirea încordat, sorbi din cafeaua care deja se răcise, îşi îndreptă spatele, lăsă ştampila pe birou şi căzu pe gânduri. Se gândea că mai sunt 3 ore până termină programul şi el mai avea atâtea acte de verificat şi ştampilat. Acasă îl aşteptau două suflete fără de care el nu îşi imagina viaţa: soţia şi fetiţa lui. Fetele lu' Tata!

O cunoscuse pe Luiza acum 4 ani, după un an de zile se căsătoriseră, după alte 9 luni venise pe lume, prinţesita familiei: Sofia. Se simţea un om împlinit, un om cu o familie minunată, un serviciu stabil, şi o soţie care îl iubea. Nu îi mai lipsea nimic.

Tresări din visare, la auzul primirii unui mail. Era de la Colop.Primise noule noutăţi, aşa că deschise filmuleţul despre noul Printer G7. Poveştile din filmuleţ erau şi poveştile lui într-o oarecare măsură, pentru că toate fremătau a viaţă. Se uită la vechea lui ştampilă.Era tot de la Colop, colaborase ani de zile cu ei, şi era amulţumit de serviciile lor.
Acum cei de la Colop îl întrebau care e povestea ştampilei lui? Întrebarea era simplă, dar răspunsurile lui atât de complexe. 
Ştampila lui ar fi poveşti de DOR...Dorul de soţia şi fiica lui.
Ar fi povestit de lungile ore de serviciu, de stres, de incertitudini, de hotărâri.
Ar fi povestit de Iubire...iubirea pe care o simţea pentru soţia şi fiica lui.
Ar fi povestit de vacanţele lor la mare, la munte.
Ar fi povestit de năzbâtiile Sofiei.

Ştampila lui ar fi povestit atâtea şi atâtea lucruri, doar să aibă glas. Se hotărâ, când se va lansa noua ştampilă de la Colop, va personaliza fereastra ImageCard cu o fotografie a familiei lui: El, Ea şi Sofia. Pentru că ştampila lui mustea a dragoste infinită, a devotament, ştampila lui era DRAGOSTE.

Articolul participă la SUPERBLOG 2014


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu