Recunosc, că nu pot mânca dimineaţa, de aceea, am ajuns să fiu FAN sendvişuri, la muncă. Îmi iau un singur sendviş şi este suficient.Carnea nu se poate mânca pur şi simplu singură, aşa că Iubita mea a adus acasă, crema de brânză Delaco.
M-am îndrăgostit la propriu de ea, aşa că o folosesc în fiecare sendviş.
Iată sendvişul meu:
Dau o jumătate de pâine pe din două. Aşez primul strat, cremă de brânză Delaco, apoi pun 4 felii de salam, câteodată pun un piept de pui, şunculiţă, le tot combin. Mai adaug, iar un strat de cremă şi gata-i sendvişul. Nu e prea complicat, profilul meu de sendviş Lover!!!Crema dă o savoare nemaipomenită sendvişului, iam, iam să tot mănânci!!!
Am făcut următorul test de imaginaţie, şi iată cum ar arătă următoarele profiluri de SENDVIŞ :)
1. PROFILULUL DE SENDVIŞ AL BIANCĂI DRĂGUŞANU
-O felie milimetric de subţire de pâine neagră
-Cremă Delaco
Se bagă cuţitul în crema de brânză, se şterge uşor, şi doar după aceea, se unge felia de pâine.
Profil cât să nu mori de foame!
2.PROFILUL DE SENDVIŞ AL LUI HORIA BRENCIU
-o pâine întreagă
-o jumătate de salam de Sala Palatului, pardon de Sibiu
- arde-i una, pardon ardei
-o cutie de brânză Delaco
Sendvişul se va consuma în timpul concertului, la Sala Palatului.
3.PROFIL DE SENDVIŞ DE MANELIST
-o pâine, două, trei....fără număr
-cutii de brânză Delaco..fără număr se ştie, se ştie, ştie, ştieee
-1 purcel de Lapte
-cotlete de porc cât cuprinde
-mici fără număr....
Se va consuma înainte de nunţi, botezuri, sau alte paranghelii.Sugestie!!!Se poate face şi o melodie sau două, fără număr pe tema asta:
,,Of, sendvişu' meu
Of, colesterolu' meu
Of, degeaba cânt
Nimeni nu m-ascultă, zău!!!''
sau
,,Aş da zile de la mine
Să mănânc
brânză pe pâine''
Dacă eşti FAN BRÂNZĂ, nu contează cum mănâncă alţii sendvişul, important este primul strat, CREMĂ DE BRÂNZĂ, apoi poţi pune ce vrei!!
-Articol scris pentru SuperBlog 2014-
Foarte amuzanta postarea! Si mie imi plac produsele de la Delaco!
RăspundețiȘtergere